Με βάση τα νέα μέτρα, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, όλα τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά.

bca blended learning

Αγαπητοί φοιτητές μας,
Το 2020 συνεχίζει να δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας. Όμως, στα δύσκολα φαίνονται οι ικανοί. Στα δύσκολα αποδεικνύεται ποιοι είναι προετοιμασμένοι και ποιοι έχουν αιφνιδιαστεί και αυτοσχεδιάζουν. Το κολλέγιό μας απέδειξε ότι ήταν πανέτοιμο, από την πρώτη κιόλας μέρα της πανδημίας. Θα το αποδείξουμε ξανά, από την Τρίτη 3/11, οπότε σύμφωνα με τη νέα κυβερνητική απόφαση η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα παρέχεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Για σας δεν θα αλλάξει τίποτε, εκτός από την προσέλευσή σας στο BCA. Από τον χώρο σας, θα μπορείτε να παρακολουθείτε και να συμμετέχετε σε όλα τα μαθήματα, να συνεργάζεστε με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές σας, να αξιοποιείτε τη βιβλιοθήκη, να προχωρείτε τις εργασίες που έχετε αναλάβει.

H ηλεκτρονική πλατφόρμα του BCA είναι εξαιρετικά λειτουργική: εύχρηστη και γρήγορη, ώστε να υποκαθιστά σχεδόν στο πλήρες τη φυσική παρουσία. Σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα χαθεί ούτε μία ώρα μαθήματος, δεν θα καθυστερήσετε ούτε μία ώρα στον προγραμματισμό των σπουδών σας.

Το μόνο που θα σας λείψει και θα μας λείψει, για όσο διάστημα διαρκέσουν τα νέα μέτρα, θα είναι η συντροφιά, η φυσική παρουσία.

Για αυτό και σας προτρέπουμε να επικοινωνείτε μαζί μας, τόσο μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας TEAMS, για ότι σας προβληματίζει και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ και πάντα δίπλα σας, στο «μαθησιακό σας ταξίδι».

Η διαδικτυακή παρακολούθηση των μαθημάτων είναι το αναγκαίο, το ελάχιστο τίμημα που πρέπει όλοι να καταβάλουμε, ώστε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του κορονοϊού. Πρέπει να κερδίσουμε χρόνο, για να δώσουμε την ευκαιρία στην επιστημονική έρευνα να ολοκληρώσει το εμβόλιο, και στο σύστημα υγείας να μην καταρρεύσει. Προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, ιδιαίτερα όσους είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και πιο ευάλωτοι. Τηρείτε, μέχρι να ξανανταμώσουμε από κοντά, όλα τα μέτρα ασφαλείας. Δεν είναι δύσκολα. Άλλες γενιές έζησαν και ξεπέρασαν πολύ δυσκολότερες καταστάσεις. Θα τα καταφέρουμε κι εμείς, όλοι μαζί, με συνεργασία, προγραμματισμό και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τομέας στον οποίο το BCA πρωτοπορεί εδώ και μισό αιώνα.

Θα σας ενημερώνουμε συχνά για οτιδήποτε νεότερο προκύψει. Με προσοχή και υπευθυνότητα όλα θα πάνε καλά! 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link