Υποτροφίες για Φοιτητές του BCA που Συνεχίζουν

BCA College > Admissions > Οικονομική Ενίσχυση > Υποτροφίες για Φοιτητές του BCA που Συνεχίζουν

Ακαδημαϊκές Υποτροφίες

Υποτροφίες και Βραβεία για Σπουδαστές που ήδη φοιτούν στο BCA

Οι υποτροφίες και τα βραβεία για τους σπουδαστές που ήδη φοιτούν στο κολλέγιο απονέμονται κάθε χρόνο σε ταλαντούχους φοιτητές που έχουν επιδείξει εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους των σπουδών τους στο BCA College. Για να είστε υποψήφιοι, θα πρέπει να παρακολουθείτε πρόγραμμα που οδηγεί σε πτυχίο Bachelor. Όλες αυτές οι υποτροφίες και τα βραβεία βασίζονται αποκλειστικά στην ακαδημαϊκή επίδοση. Οι υποτροφίες και τα βραβεία αναφέρονται παρακάτω:

Υποτροφίες του Προέδρου:

  • Βράβευση για τον/την καλύτερο/η απόφοιτο/η από το κάθε πρόγραμμα Bachelor, υπό την προϋπόθεση ότι του/της έχει απονεμηθεί πτυχίο με άριστα (1st Class Honours): Υποψήφιοι για την υποτροφία αυτή είναι όλοι οι αποφοιτούντες από το τελευταίο έτος bachelor (επίπεδο 6) του κάθε προπτυχιακού προγράμματος με μέσο όρο βαθμολογίας 70% και άνω.
  • Ποσό Υποτροφίας και όρος: μια πλήρης υποτροφία από κάθε πρόγραμμα bachelor, με 100% μείωση των διδάκτρων, για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα από αυτά που προσφέρονται στο BCA College, υπό την προϋπόθεση ότι ο/η δικαιούχος της υποτροφίας πληροί τις προϋποθέσεις αποδοχής στο μεταπτυχιακό αυτό και το πρόγραμμα αυτό “τρέχει”.

Βραβεία του Ακαδημαϊκού Διευθυντή:

  • Βράβευση για τον/την καλύτερο/η φοιτητή/τρια σε κάθε επίπεδο (έτος) για κάθε ένα από τα προγράμματα σπουδών bachelors: Υποψήφιοι για την υποτροφία αυτή είναι όλοι οι σπουδαστές στα επίπεδα 3, 4 και 5 με μέση βαθμολογία στο επίπεδο (έτος) 70% και άνω.
  • Το βραβείο αποτελείται από ένα πιστοποιητικό και μια συστατική επιστολή από τον Ακαδημαϊκό Διευθυντή.

Οι υποψηφιότητες για τις παραπάνω υποτροφίες και τα βραβεία είναι αυτόματες και δεν απαιτείται κατάθεση αίτησης υποψηφιότητας. Η απόφαση λαμβάνεται από την Επιτροπή Υποτροφιών του BCA College, με βάση τα αποτελέσματα από τα exam boards του Ιουλίου, και ανακοινώνεται μέχρι την 31η Αυγούστου κάθε έτους.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεσθε στην ηλεκτρονική διεύθυνση scholarships@bca.edu.gr.

Οι αποδέκτες των Academic Scholarships είπαν​

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα δίδακτρα, τις υποτροφίες και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία
close-link