50% επιδότηση διδάκτρων στις Glion και Les Roches

Όπως γνωρίζετε, το BCA διατηρεί στενές ακαδημαϊκές σχέσεις με τις δύο κορυφαίες, σε παγκόσμιο επίπεδο, ελβετικές σχολές τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών, Glion και Les Roches.  

Ειδικά οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών των δύο ελβετικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, θεωρούνται το απόλυτο διαπιστευτήριο στην ξενοδοχειακή αγορά και εξασφαλίζουν, στον κάτοχό τους, μια λαμπρή καριέρα. Υπάρχει μόνο ένα “αρνητικό” σ΄ αυτές τις σπουδές, τα “αλμυρά”, ιδιαιτέρως για τα ελληνικά επίπεδα τιμών, δίδακτρα. 

Επειδή πάντα βρισκόμαστε στο πλευρό των αποφοίτων μας, αλλά και της τουριστικής αγοράς και επειδή πιστεύουμε ότι τους αξίζει να αποκτήσουν τα καλύτερα εφόδια για την επαγγελματική τους εξέλιξη,  χωρίς το ύψος των διδάκτρων να αποτελεί αντικίνητρο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε μια σειρά υποτροφιών που φτάνουν το 50% των διδάκτρων της Les Roches και της Glion,  στα μεταπτυχιακά τους προγράμματα.  

Η υποτροφία του BCA καθιστά προσιτές και στους αποφοίτους του Κολλεγίου μας, τις μεταπτυχιακές σπουδές στις σχολές Glion και Les Roches, με διαμονή στα campuses των σχολών στην Ελβετία ή, για ακόμη μικρότερο κόστος, με online παρακολούθηση από την Ελλάδα. Οι υποτροφίες αυτές ισχύουν για τους φοιτητές που επιθυμούν να εισαχθούν στα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα την περίοδο Μαρτίου και Απριλίου 2021. 

To ΒCA συνεχίζει να σας στηρίζει και μετά την αποφοίτησή σας, καθώς αποτελείτε μέλη της μεγάλης ακαδημαϊκής μας οικογένειας, και να φροντίζει για την επαγγελματική σας εξέλιξη. 

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​