Student Portal

Διαδραστικά Workshops Μαγειρικής στο BCA με τον Chef Παύλο Σιμωτόπουλο

Τo BCA δεν διδάσκει μαγειρική. Διδάσκει όμως ότι ένας manager στον τομέα των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων, για να είναι αποτελεσματικός, θα πρέπει να ξέρει σε βάθος τα μυστικά όλων των τμημάτων ενός ξενοδοχείου. Έτσι, οι φοιτητές του Hotel & Tourism Management Department του BCA είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια σειρά πρωτότυπων και ιδιαίτερα ευχάριστων workshops μαγειρικής, με πρωταγωνιστή  τον μαέστρο των γεύσεων, Chef Παύλο Σιμωτόπουλο.Ο Chef Παύλος Σιμωτόπουλος είναι γνωστός για τις καινοτόμες προτάσεις του που συνδυάζουν μαγειρική, ζαχαροπλαστική και  αρτοποιία.

Οι φοιτητές του BCA συμμετείχαν με ενθουσιασμό στα Workshop που διεξήχθησαν από τον Ιανουάριο έως τις αρχές Μαρτίου του 2020, ανακαλύπτοντας τα μυστικά της υψηλής γαστρονομίας. Τα workshops Μαγειρικής είναι οργανικό μέρος των μαθημάτων στον τομέα του Food & Beverage και θα συνεχιστούν με τη συνεργασία και άλλων καταξιωμένων Chefs.