Student Portal

Dinner Out των φοιτητών του Hotel & Tourism Management Department του BCA στο e&o του Athens Marriott

Μια ιδιαίτερα όμορφη, κεφάτη αλλά και εκπαιδευτική βραδιά έζησαν οι φοιτητές του Hotel & Tourism Management Department του BCA στο καθιερωμένο Dinner Out του τμήματός τους την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2019.

Οι φοιτητές του BCA είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν στο εστιατόριο Penthouse του Ξενοδοχείου Athens Marriott στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο. Το menu, που είχε επιμεληθεί ο Chef του Athens Marriott, Δημήτρης Λίεμ, ήταν μια εμπειρία υψηλής γαστριμαργικής τέχνης με fusion φιλοσοφία, ενώ η εξυπηρέτηση εκ μέρους του προσωπικού και του Maître του e&o Αthens Marriott ήταν υποδειγματική.

Το Dinner Out προσέφερε στους σπουδαστές του BCA μια εξαιρετική ευκαιρία για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους σε ένα χαλαρό και ιδιαίτερα ποιοτικό περιβάλλον. Παράλληλα, τους έδωσε τη δυνατότητα να γίνουν κοινωνοί του τρόπου οργάνωσης και εξυπηρέτησης των πελατών σε ένα εστιατόριο αυτού του επιπέδου, καθώς συμμετείχαν σε όλα τα στάδια της επιλογής, κράτησης και ολοκλήρωσης του event. Στη συνέχεια - στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους - αξιολόγησαν τις υπηρεσίες που δέχθηκαν αναλύοντας τα επί μέρους στοιχεία που τις συνθέτουν. To Hotel & Tourism Management Department του BCA διδάσκει πως η συνολική ποιότητα είναι άθροισμα ποιοτικών "λεπτομερειών" που η κάθε μία έχει την αρχιτεκτονική της. Ένας ικανός επαγγελματίας πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίζει και να διαμορφώνει αυτές τις λεπτομέρειες.