Dinner Out των φοιτητών του Hotel & Tourism Department του BCA στο Grand Hyatt

dinner out

Μια ιδιαίτερα όμορφη και κεφάτη βραδιά έζησαν οι φοιτητές του Hospitality Tourism Department του BCA που συμμετείχαν στο καθιερωμένο Dinner Out του τμήματος τους την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021.

Οι φοιτητές του BCA είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν στο Grand Hyatt σε έναν υπέροχα διακοσμημένο χώρο. Το menu που είχε επιμεληθεί ο Chef του Hyatt ήταν εξαιρετικά γευστικό και δέχθηκε τις θερμές κριτικές των φοιτητών μας, ενώ η εξυπηρέτηση εκ μέρους του προσωπικού και της Maître του Εστιατορίου του Ξενοδοχείου ήταν υποδειγματική.

Το Dinner Out προσέφερε στους σπουδαστές του Hotel & Tourism Department του BCA μια εξαιρετική ευκαιρία να διασκεδάσουν, να κοινωνικοποιηθούν και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους σε ένα χαλαρό και ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον. Παράλληλα τους έδωσε τη δυνατότητα να γίνουν κοινωνοί του τρόπου οργάνωσης και εξυπηρέτησης των πελατών, σε ένα εστιατόριο αλλά και ξενοδοχειακό συγκρότημα υψηλής ποιότητας.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί ότι οι φοιτητές συμμετείχαν σε όλα τα στάδια της επιλογής, κράτησης και ολοκλήρωσης αυτού του event, καθώς η διαδικασία αυτή θεωρήθηκε αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης τους.

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και η εορταστική διάθεση κυριάρχησαν στη συγκεκριμένη βραδιά και οι φοιτητές ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο event του BCA College.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​