Student Portal

Σεμινάρια οινογνωσίας για τους φοιτητές του BCA

Οι φοιτητές του τμήματος Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Managemet του BCA μυήθηκαν στον γοητευτικό κόσμο του κρασιού σε μια σειρά 8 εκπαιδευτικών workshops, με χορηγία της εταιρείας  Foodrinko.Τα σεμινάρια, που αποτελούν αποτελούν πάγιο μέρος των μαθημάτων Food & Beverages του Κολλεγίου, διεξήχθησαν από τον Ιανουάριο έως τις αρχές Μαρτίου του 2020  στο 5στερο ξενοδοχείο – προσομοίωση που έχει δημιουργηθεί στο campus του BCA. Τη γενική ευθύνη είχε ο αναγνωρισμένος διεθνώς Sommelier κος Μιχάλης Ξηραδάκης. 

Οι φοιτητές έμαθαν τα είδη και τις ποικιλίες του κρασιού, τον τρόπο που συνοδεύουν τα γεύματα, εκπαιδεύθηκαν στην αναγνώριση των γεύσεων και των αρωμάτων κάθε τύπου κρασιού και στις τεχνικές παλαίωσης, αποκτώντας σημαντικές γνώσεις για τη σωστή διαχείριση μιας κάβας και τη φροντίδα της γευστικής εμπειρίας των πελατών ενός ξενοδοχείου σύμφωνα με τις επιταγές της μοντέρνας γαστρονομίας.