Culinary Fundamentals

Το μάθημα αυτό εισάγει τους σπουδαστές στη Μαγειρική Τέχνη και  Διαχείριση (Culinary Arts and Management). Συγκεκριμένα, οι σπουδαστές θα διδαχθούν σύγχρονους τρόπους παραγωγής τροφίμων, και θα συζητήσουν θέματα που αφορούν τη διατροφή, το σχεδιασμό μενού, την αγορά και την ανάπτυξη συνταγών.

Στο πλαίσιο της πρακτικής εξάσκησης αναφορικά με την παραγωγή τροφίμων, οι σπουδαστές θα εξασκηθούν στις ακόλουθες ενότητες: σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής,  ποιότητα τροφίμων, πολιτική για τα τρόφιμα, νέες τεχνολογίες και κίνδυνοι, ασφάλεια των τροφίμων, ανάλυση κόστους τροφίμων, περιβαλλοντική διαχείριση τροφίμων.

Η ενότητα «Επιχείρηση των τροφίμων» καλύπτει θέματα όπως: οι επιχειρηματικοί και κοινωνικοί στόχοι, η οικονομική διαχείριση  των τροφίμων, η εμπορευματοποίηση των τροφίμων,  η πρόσβαση σε τρόφιμα, η παραλαβή και αποθήκευση τροφίμων, η  οικοδόμηση της ταυτότητας μέσω του φαγητού, το φαγητό ως πολιτιστικό σύστημα, τα τρόφιμα και το κοινωνικό περιβάλλον, αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, η σχέση με το φαγητό ανά φύλο, τάξη, ηλικία και εθνικότητα.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​