Νέο, state-of-the-art City Campus!

Tο BCA αποκτάει ένα state-of-the-art Campus, με εύκολη πρόσβαση, πολυχώρους, τεχνολογίες αιχμής και πολλά άλλα, από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Μάθετε περισσότερα

Student Portal

Ο εκπαιδευτικός όμιλος BCA, προχώρησε σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό φορέα Found.ation, με στόχο τη διασύνδεση των σπουδαστών και αποφοίτων του με το πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον, μέσα από την άμεση επαφή και διάδρασή τους με την κοινότητα των νεοφυών επιχειρήσεων.

Κάθε νέος ή πρώτη φορά επιχειρηματίας, θα βρεθεί μπροστά σε μια σειρά αχαρτογράφητων, για τον ίδιο, καταστάσεων για τις οποίες θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την προετοιμασία ενός επιχειρηματικού σχεδίου, τη ρεαλιστική αποτύπωση των οικονομικών αναγκών ενός project, μέχρι γνώσεις που αφορούν το υπό κατασκευή προϊόντα, την τεχνολογία και τον σχεδιασμό του.

Η συνεργασία του BCA και του Found.ation, αποσκοπεί στο να προφέρει έναν εξειδικευμένο χώρο όπου οι φοιτητές και απόφοιτοι θα μπορούν να λαμβάνουν καθημερινή υποστήριξη από μέντορες πάνω στα επιχειρηματικά τους σχέδια, θα έχουν πρόσβαση σε δικά τους γραφεία, αλλά το κυριότερο, μέσω του προγράμματος "Founders School" , θα αποκτούν ταχύρρυθμες, πρακτικές γνώσεις πάνω στην δημιουργία της δικής τους επιχείρησης.

Βασικός στόχος του BCA Incubator είναι να ισχυροποιήσει τις διαδικασίες ανεύρεσης νέων ταλέντων για την περαιτέρω στελέχωση start-up εταιρειών που υποστηρίζει ήδη ο οργανισμός Found.ation, αλλά και την αξιοποίηση των καλύτερων νέων ομάδων που θα προκύψουν από τα προγράμματα acceleration που τρέχουν σε αυτόν.