Νέο, state-of-the-art City Campus!

Tο BCA αποκτάει ένα state-of-the-art Campus, με εύκολη πρόσβαση, πολυχώρους, τεχνολογίες αιχμής και πολλά άλλα, από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Μάθετε περισσότερα

Student Portal

To Found.ation είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος επιχειρηματικός επιταχυντής (accelerator) στην Ελλάδα, με στόχευση στις εταιρείες τεχνολογίας. Από το 2013 που ξεκίνησε η πρωτοβουλία, η εταιρεία έχει φιλοξενήσει και υποστηρίξει πάνω από 120 ομάδες, προσδίδοντας αξία μέσα από το τρίπτυχο Δικτύωση-Εκπαίδευση-Υποστήριξη:

  1. Δικτύωση των νέων επιχειρηματιών με δυνητικούς συνεργάτες και επενδυτές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
  2. Εκπαίδευση με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που θα χρειαστούν κατά τη δημιουργία και εκτέλεση του επιχειρηματικού πλάνου, από ένα ευρύτατο δίκτυο συνεργατών και στελεχών εγνωσμένης αξίας.
  3. Ολιστική υποστήριξη, η οποία περιλαμβάνει πρόσβαση σε δίκτυο μεντόρων, επιχειρηματιών και στελεχών, με σημαντική εμπειρία στον χώρο τους, χώρους γραφείων, νομικές και λογιστικές υπηρεσίες.

Το Found.ation ξεχωρίζει από άλλα τυπικά προγράμματα επιτάχυνσης (acceleration program) που προσφέρονται οπουδήποτε στην Ευρώπη ή την Αμερική, γιατί προσαρμόζεται στις ειδικές ανάγκες των ομάδων που απευθύνονται σε αυτό.