Οικονομική Ενίσχυση

BCA College > Admissions > Οικονομική Ενίσχυση

Υποτροφίες και Οικονομική Ενίσχυση

 

Από το 1971 έως και σήμερα, το BCA College χορηγεί υποτροφίες που αποσκοπούν στην ενίσχυση και υποστήριξη των σπουδών αριστούχων μαθητών λυκείων, φοιτητών και πτυχιούχων πανεπιστημίων, διασφαλίζοντας πλήρως υψηλό επίπεδο σπουδών και επιτυχή συνέχιση των σπουδών των υποτρόφων στο κολλέγιο.

Το BCA College προσφέρει κάθε χρόνο, υποτροφίες σε αποφοίτους λυκείου που έχουν επιδείξει άριστες επιδόσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο λύκειο για προπτυχιακές σπουδές στο BCA, καθώς και υποτροφίες σε πτυχιούχους πανεπιστημίου με άριστες επιδόσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο πανεπιστήμιο για συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο BCA.

Επίσης το BCA College προσφέρει κάθε χρόνο εσωτερικές υποτροφίες και βραβεία για τους σπουδαστές που ήδη φοιτούν στο κολλέγιο. Αυτές απονέμονται κάθε χρόνο σε ταλαντούχους φοιτητές που έχουν επιδείξει εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση κατά την διάρκεια των σπουδών τους στο BCA College.

Οι προϋποθέσεις για τη λήψη υποτροφιών ορίζονται από το Ακαδημαϊκό Συμβούλιο. Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου υποψηφιότητας για υποτροφία ορίζεται η 31η Ιουλίου κάθε έτους.

Η Επιτροπή Υποτροφιών συνεδριάζει και ανακοινώνει τους επιτυχόντες έως την 10η Σεπτεμβρίου κάθε έτους.

Υποτροφίες

Υποτροφίες Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων

Το BCA College προσφέρει κάθε χρόνο υποτροφίες σε πτυχιούχους που έχουν επιδείξει  άριστες επιδόσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, και σε άτομα με σημαντική επαγγελματική εμπειρία. Θα δοθούν 10 πλήρεις υποτροφίες, με 100% μείωση διδάκτρων, για κάθε έτος. Οι υποτροφίες είναι μόνο για νέους σπουδαστές.

Υποτροφίες για σπουδαστές του BCA

Υποτροφίες και Βραβεία για Σπουδαστές που ήδη φοιτούν στο BCA

Οι υποτροφίες και τα βραβεία για τους  σπουδαστές που ήδη φοιτούν στο κολλέγιο απονέμονται κάθε χρόνο σε ταλαντούχους φοιτητές  που έχουν επιδείξει εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση κατά την διάρκεια του προηγούμενου έτους των σπουδών τους  στο BCA College.

Υποτροφίες Προπτυχιακών Προγραμμάτων

Το BCA College προσφέρει κάθε χρόνο, υποτροφίες σε αποφοίτους λυκείου που έχουν επιδείξει  άριστες επιδόσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Θα δοθούν 10 πλήρεις υποτροφίες, με 100% μείωση διδάκτρων. Οι υποτροφίες είναι μόνο για νέους σπουδαστές.

Οικονομική Ενίσχυση

Οικονομική Ενίσχυση για Μεταπτυχιακές Σπουδές

Για 72 μεγάλες ελληνικές εταιρείες, οι σπουδές σου στο BCA είναι εγγύηση της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ επιτυχίας!

Για 50 χρόνια το BCA εκπαιδεύει εξειδικευμένα στελέχη και managers, που διαπρέπουν στην ελληνική και τη διεθνή αγορά.

Έτσι, 72 εταιρείες, από τις μεγαλύτερες της χώρας, στηρίζουν το ταμείο υποτροφιών του BCA, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές φοιτητών, το οποίο καλύπτει σημαντικό μέρος του κόστους των σπουδών τους.


Επικοινωνία για υποτροφία BCA College

Επιτροπή Υποτροφιών

Απορίες ή διευκρινήσεις μπορούν να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους  στην ηλεκτρονική διεύθυνση scholarships@bca.edu.gr .

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η προθεσμία υποβολής;

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου υποψηφιότητας ορίζεται η 31η Ιουλίου κάθε έτους.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για υποτροφία;

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την Αίτηση Αποδοχής, η οποία πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Επίσημο αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου
  • Δυο Συστατικές επιστολές
  • Αντίγραφα πτυχίων Αγγλικής γλώσσας
  • Επιπλέον πιστοποιητικά σπουδών, εφόσον υπάρχουν
  • Φωτοτυπία ταυτότητας του υποψηφίου 

Φωτογραφία (τύπου ταυτότητος) του υποψηφίου 

Πότε ανακοινώνονται οι επιτυχόντες υποψήφιοι;

Η Επιτροπή Υποτροφιών ανακοινώνει τους επιτυχόντες έως την 10η Σεπτεμβρίου κάθε έτους.

Καθώς ο αριθμός των υποτροφιών είναι καθορισμένος, είναι αυτονόητο πως δεν χορηγείται υποτροφία σε κάθε υποψηφιότητα που πληροί τις προϋποθέσεις. Η επιτροπή αξιολογεί τον κάθε φάκελο υποψηφιότητας λαμβάνοντας υπ’ όψιν το συνολικό προφίλ του αιτούντος.

Ποιες άλλες επιλογές χρηματοοικονομικής βοήθειας προσφέρονται;

Υποτροφίες και Βραβεία για Σπουδαστές που ήδη φοιτούν στο BCA

Υποτροφίες του Προέδρου:

Βράβευση για τον/την καλύτερο/η απόφοιτο/η  από το κάθε πρόγραμμα Bachelor, υπό την προϋπόθεση ότι του/της έχει απονεμηθεί πτυχίο με άριστα (1st Class Honours)

Βραβεία του Ακαδημαϊκού Διευθυντή: Βράβευση για τον/την καλύτερο/η φοιτητή/τρια σε κάθε επίπεδο (έτος) για κάθε ένα από τα προγράμματα σπουδών bachelors: Υποψήφιοι για την υποτροφία αυτή είναι όλοι οι σπουδαστές στα επίπεδα 3, 4 και 5 με μέση βαθμολογία στο επίπεδο (έτος) 70%  και άνω.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​