Νέο, state-of-the-art City Campus!

Tο BCA αποκτάει ένα state-of-the-art Campus, με εύκολη πρόσβαση, πολυχώρους, τεχνολογίες αιχμής και πολλά άλλα, από τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Μάθετε περισσότερα

Student Portal

BCA Career Days

H επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και των αποφοίτων του BCA είναι από τους σημαντικότερους στόχους του κολλεγίου. Για αυτό το λόγο το BCA μέσω του γραφείου επαγγελματικής διασύνδεσης- BCA Career Office στοχεύει στην οργάνωση εκδηλώσεων όπως σεμινάρια ή εργαστήρια (workshops) που αποβλέπουν στον εμπλουτισμό της γνώσης πάνω σε θέματα που αφορούν την διαδικασία μίας συνέντευξης, εκπαιδευτικών επισκέψεων σε γνωστές εταιρείες και στην παροχή συμβουλών πάνω σε εργασιακά θέματα.
Επιπλέον οργανώνονται και Ημέρες Καριέρας (Career Days) και Ημέρες Δικτύωσης (Networking Days) που στοχεύουν στο να προσφέρουν την δυνατότητα στους σπουδαστές και τους αποφοίτους να ξεδιπλώσουν τις  ακαδημαϊκές και τις ατομικές τους δεξιότητες συμμετέχοντας σε συνεντεύξεις από στελέχη γνωστών ελληνικών αλλά και πολυεθνικών εταιρειών.
Κοινή παραδοχή των εταιρειών για κάθε εκδήλωση που έχει πραγματοποιηθεί είναι το υψηλό επίπεδο προσόντων των σπουδαστών και αποφοίτων του BCA. Το αποτέλεσμα των εκδηλώσεων επομένως είναι διπλά θετικό, αφού οι εταιρείες γνωρίζουν, κατά κοινή διαπίστωση, υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου μελλοντικά στελέχη, αλλά και οι φοιτητές και απόφοιτοι ζουν τον σφυγμό της αγοράς, παρουσιάζοντας παράλληλα τα τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και τις ατομικές ικανότητες.