Ημέρες Καριέρας

BCA College > Προώθηση Καριέρας > Ημέρες Καριέρας

Ημέρες Καριέρας στο BCA

H επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του BCA, είναι από τους σημαντικότερους στόχους του κολλεγίου. Το γραφείο επαγγελματικής διασύνδεσης του BCA «Career Office» συντονίζει τις επαφές των σπουδαστών και των αποφοίτων με την αγορά με μια ποικιλία εκδηλώσεων:

  1. Σεμινάρια ή εργαστήρια (workshops) είναι αφιερωμένα στην τεχνική παρουσίασης. Η σύνταξη ενός επαγγελματικού βιογραφικού, η διαδικασία μιας συνέντευξης, η αξιολόγηση των προσφερoμένων θέσεων εργασίας είναι θέματα που αναλύονται από κάθε πλευρά και οι φοιτητές μας μαθαίνουν πώς, εκτός από την ουσία, να δημιουργούν και ενδιαφέρουσα «συσκευασία» παρουσίασης των ικανοτήτων τους.
  2. Συχνές προγραμματισμένες επισκέψεις σε μεγάλες εταιρείες, οι οποίες είναι διπλά αξιοποιήσιμες:
    • οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με πολλούς πιθανούς χώρους μελλοντικής εργασίας αποκτώντας ευκρινέστερη εικόνα γι’ αυτούς και
    • γνωρίζουν και δικτυώνονται με στελέχη της αγοράς, από την πείρα και τις συμβουλές των οποίων επωφελούνται.
  3. Στο BCA οργανώνονται Ημέρες Καριέρας (Career Days) και Ημέρες Δικτύωσης (Networking Days) που προσφέρουν την δυνατότητα στους σπουδαστές και τους αποφοίτους να «ξεδιπλώσουν» τις ακαδημαϊκές και τις ατομικές τους δεξιότητες δίνοντας συνεντεύξεις σε στελέχη γνωστών ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, κυρίως διευθυντές προσωπικού.

BCA College​

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 205,
Τ.Κ. 115 23, Αθήνα​
Τηλ.: 210 7253 783​
E-mail: info@bca.edu.gr​

Social Media

BCA Career Days

Το BCA διασυνδέει τις σπουδές με την αγορά εργασίας. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, οι φοιτητές του έρχονται σε επαφή, από το πρώτο έτος των σπουδών τους, με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις και κάνουν την πρακτική τους άσκηση σ’ αυτές. Επιπροσθέτως, η διεξαγωγή των Career Days έχει στόχο και την επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών στα τελευταία έτη αλλά και των αποφοίτων.

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter​ για να λαμβάνετε τα νέα του BCA​